Zonnepanelen in Goes installeren

We hebben veel ervaring bij de installatie van zonnepanelen in Goes en omstreken. Geniet van alle voordelen die zonne-energie te bieden heeft.

Zonnepanelen in Goes

Als u overweegt zonnepanelen in Goes te laten installeren dan is dat een goede beslissing. Zonne-energie draagt mee aan een beter milieu, en daarmee ook aan een betere toekomst. Daarnaast mag je ook van voordelen genieten zoals een lagere energierekening. Daar zeg je geen nee tegen. Verder is het ook mogelijk dat je recht hebt op bepaalde groene subsidies. Dit maakt zonne-energie voordelig voor zowel bedrijven als particulieren.

Zorgvuldig uitgedachte zonne-energieoplossingen
We hebben veel ervaring bij de installatie van zonnepanelen in Goes. Wij zorgen voor de beste zonnepanelen op uw dak, op professionele wijze geïnstalleerd. Als u ondernemer bent met oog op verantwoord ondernemen, of een huiseigenaar met wens voor een lagere energierekening, We zetten onze vakmensen en expertise in om het beste dat zonne-energie ons te bieden heeft op uw dak te krijgen.

  • 10 jaar garantie op onze panelen
  • Opbrengstgarantie van 80%
  • Uneto-VNI Gecertificeerd
  • VCA Gecertificeerd
  • Begeleiding bij subsidie-aanvragen
Neem contact op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij houden ons proces transparant. Beginnend met een schouw meten we uw dak op. Zo kunnen we kijken of uw dak een geschikte locatie is voor zonnepanelen in Goes, en of u wel genoeg zonne-uren heeft om maximaal rendement uit uw investering te halen. Als dit niet in orde is gaan we zoeken naar een creatieve oplossing om u alsnog een goede zonne-energieoplossing aan te kunnen bieden. Hierna gaan we daadwerkelijk door met de installatie van de zonnepanelen. Om u kwalitatieve nazorg te bieden kunt u ook nog een onderhoudscontract aangaan.

Neem contact met ons op!

U kunt ten aller tijden contact met ons opnemen zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Ook denken we graag met u mee als het gaat om zonne-energieoplossingen en zonnepanelen in Goes. We zullen nooit een limiet stellen aan het maximaal aantal zonnepanelen dat we kunnen installeren, dus of u nu enkele zonnepanelen op het dak van uw woning wenst of u uw bedrijfspand compleet wilt verduurzamen, wij bieden u graag een solar oplossing passend bij uw situatie.

Meer weten over zonnepanelen?

Vraag het direct aan onze experts.