Zonnepanelen bij u thuis

Benieuwd hoe we te werk gaan bij het plaatsen van uw zonnepanelen? Dat leggen we u graag uit.

Verschillende mogelijkheden

Zonnepanelen liggen voor een lange periode (minimaal 25 jaar) op uw woning. De extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat het belangrijk is dat de zonnepanelen op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Elkor Solar Energy is een gecertificeerd installateur. Wanneer u heeft besloten graag zonnepanelen bij u thuis te plaatsen komen we eerst graag eens bij u langs om de situatie te bekijken. Ook wanneer u twijfelt is dit mogelijk. We laten graag alle verschillende mogelijkheden zien.

Het installatieplan

Na de schouw op locatie gaan we het dak inmeten en bepalen we het kabeltraject. Tevens is voor alle zonnepanelen een omvormer nodig, dus ook die locatie wordt bepaald. Omvormers zorgen ervoor dat de gelijkstroom van de panelen wordt omgezet naar wisselstroom wat nodig is voor uw huis. We beantwoorden ook graag van te voren alle vragen en geven alvast uitleg over het systeem zodat u weet wat u kunt verwachten.

De opbrengst

Vaak is het de wens de energierekening naar 0 euro te brengen. Op kantoor gaan onze specialisten aan de slag met een berekening die past bij uw situatie om deze doelstelling te realiseren. Hoeveel panelen zijn er nodig? Welk type panelen past het beste? Hoeveel panelen zijn er mogelijk op uw dak?

Een passend voorstel

Op basis van alle informatie die tot dan toe is verzameld kan er een passend voorstel gedaan worden voor uw specifieke situatie. Wanneer dat voorstel akkoord is geniet u binnen de kortste keren van de kracht van Elkor Solar Energy. Daarmee is het besparen op de energierekening gelijk begonnen. En draagt u actief bij aan een beter milieu. Mooi toch?

Wilt u ook zonnepanelen bij u thuis? Vraag om advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op.