Zonnepanelen in Dordrecht installeren

De Elkor Groep heeft veel ervaring bij het installeren van zonnepanelen voor particulier en zakelijk. Op professionele wijze zorgen wij voor het beste van zonne-energie op uw dak.

Zonnepanelen in Dordrecht

U overweegt zonnepanelen in Dordrecht te laten installeren, een goede beslissing! Zonnepanelen dragen namelijk mee aan het milieu, zo gaan we samen een groene toekomst tegemoet. Daarnaast zorgt deze beslissing ook voor een lagere energierekening. Daar word je ook blij van. Bij de installatie van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf worden er ook nog eens subsidies vanuit de overheid uitgekeerd. Zo is de installatie van zonnepanelen voordelig voor zowel particulieren als bedrijven.

Vakmanschap en expertise onder één dak
De Elkor Groep heeft veel ervaring bij het installeren van zonnepanelen in Dordrecht. Op professionele wijze zorgen wij voor het beste van zonne-energie op uw dak. Voor ondernemers die begaan zijn met verantwoord ondernemen en huiseigenaars die hun energierekening omlaag willen brengen, wij hebben de expertise en vakmensen om de klus te klaren.

  • 10 jaar garantie op onze panelen
  • Opbrengstgarantie van 80%
  • Uneto-VNI Gecertificeerd
  • VCA Gecertificeerd
  • Begeleiding bij subsidie-aanvragen
Neem contact op

Hoe gaan wij te werk en wat kunnen we voor u betekenen

Om mogelijke problemen vroegtijdig te signaleren en te verhelpen beginnen we met een schouw, daarbij meten we uw dak op en evalueren we of het een geschikte locatie is voor de installatie van zonnepanelen in Dordrecht. Hierbij nemen we het aantal zonuren in acht zodat u maximaal rendement kunt halen uit uw investering. Vervolgens gaan we daadwerkelijk door met de installatie van uw zonnepanelen. Om af te sluiten bieden we u een optioneel onderhoudscontract aan, dan kunnen we ook nog kwalitatieve nazorg leveren.

Wat is de volgende stap nu uw nieuwsgierigheid is gewekt?

Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen. We denken graag met u mee als het gaat om zonne-energie oplossingen. Wij stellen geen limiet aan het aantal zonnepanelen dat we kunnen laten installeren, dus als het nu gaat om enkele zonnepanelen op het dak van uw huis of het volledig vullen van uw zakelijk pand met tientallen zonnepanelen, wij bieden een solar oplossing die bij u past.

Meer weten over zonnepanelen?

Vraag het direct aan onze experts.