Saver

Twee werelden van duurzaamheid komen samen

Saver

Duurzaamheid in Roosendaal

Elkor werkt aan projecten in heel Nederland. Dat vinden we uiteraard heel gaaf, maar soms is het zeker zo leuk om dicht bij huis te blijven! Zo ook bij het project bij afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf Saver. Voor dit bedrijf mag Elkor in 2019 bij de bouw van de nieuwe milieustraat alle elektrotechniek, verlichting en beveiliging aanleggen. En uiteraard worden ook de zonnepanelen niet vergeten. Twee duurzame bedrijven uit Roosendaal bundelen hun krachten!

Jarenlange samenwerking samengebracht

Saver en Elkor Elektrotechniek werken al jarenlang samen. Zo voorzag Elkor al eerder het hoofdkantoor van Saver van zonnepanelen, waaraan Elkor ook onderhoud verricht. De samenwerking verloopt aan beide kanten 100% naar wens, daarom was de keuze om ook Elkor te kiezen voor de aanleg van de nieuwe milieustraat een eenvoudige: never change a winning team!

 

Het project bij Saver is er een uit de boekjes. Of wordt er 1 uit de boekjes, want het project moet op moment van schrijven nog gerealiseerd worden. Maar de aanrijroute is gunstig, het terein is goed bereikbaar en er is voldoende ruimte op het dak voorzien om de zonnepanelen te plaatsen.

De kracht van deze twee Roosendaalse bedrijven wordt in dit project mooi samengebracht. Bedrijven die duurzaam werken hoog in het vaandel hebben staan en hun duurzame werkrelatie ook graag in de toekomst in stand houden!

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!