Hoe gaan wij te werk?

Benieuwd hoe we te werk gaan bij het plaatsen van uw zonnepanelen? Dat leggen we u graag uit.

Verschillende mogelijkheden

Zonnepanelen liggen voor een lange periode (minimaal 25 jaar) op het dak van uw onderneming. De extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat het belangrijk is dat de zonnepanelen op de juiste wijze worden geïnstalleerd. Elkor Solar Energy is een gecertificeerd installateur. Wanneer u heeft besloten graag zonnepanelen op uw bedrijf te plaatsen komen we eerst graag eens langs om de situatie te bekijken. Ook wanneer u twijfelt is dit mogelijk. We laten graag alle verschillende mogelijkheden zien.

Het installatieplan

Na de schouw op locatie gaan we het dak inmeten en bepalen we het kabeltraject. Tevens is voor alle zonnepanelen een omvormer nodig, dus ook die locatie wordt bepaald. Omvormers zorgen ervoor dat de gelijkstroom van de panelen wordt omgezet naar wisselstroom wat nodig is voor uw bedrijf. We beantwoorden ook graag van te voren alle vragen en geven alvast uitleg over het systeem zodat u weet wat u kunt verwachten.

Fiscaal voordeel

Voor ondernemers spelen er nog een aantal andere interessante onderwerpen. Zo kijken we samen ook naar de energie-investeringsaftrek: een fiscale regeling voor bedrijven die het voordeliger maakt zonnepanelen te installeren. Voor de grootverbruikers speelt ook nog de SDE+, een interessante subsidieregeling voor ondernemers die hernieuwbare energie gaan produceren. De specialisten van Elkor Solar Energy begeleiden u graag bij het gehele traject: van subsidieaanvraag tot realisatie.

De inventarisatie

Op basis van alle informatie gaat het team aan de slag met een berekening die past bij uw situatie om uw doelstellingen te bereiken. Hoeveel panelen zijn er nodig? Welk type panelen past het beste? Hoeveel panelen zijn er mogelijk op uw dak? Welke regelingen zijn van invloed op uw situatie?

Een passend voorstel

Op basis van alle informatie die tot dan toe is verzameld kan er een passend voorstel gedaan worden voor uw specifieke situatie. Wanneer dat voorstel akkoord is geniet u binnen de kortste keren van de kracht van Elkor Solar Energy. Daarmee is het besparen op de energierekening gelijk begonnen. En draagt u actief bij aan een beter milieu. Mooi toch?

Wilt u ook zonnepanelen voor uw bedrijf? Vraag om advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op.