De Drie Hoefijzers in Breda

Voorzien van Roosendaalse duurzaamheid

De Drie Hoefijzer

Duurzaam wonen in Breda

Drie Hoefijzers is een begrip in Breda. Op het terrein van een voormalige brouwerij wordt halverwege 2019 gestart met de bouw van meerdere woningen en appartementen. Leven met een lach in Breda, waar wij als Roosendaals bedrijf heel graag aan mee werken!

Duurzaam en veilig wonen in Breda

Voor dit project mag Elkor wederom haar kracht laten zien. We leggen zonnepanelen op het dak, voorzien de appartementen van videobeveiligingssystemen en de parkeergarage van brandbeveiliging en CO2 detectie. Dat laatste is nodig omdat de parkeergarage meer dan 1000m2 groot wordt. Wij doen er alles aan om de nieuwe bewoners niet alleen duurzaam en comfortabel, maar ook veilig te laten wonen.

Bouwen in hartje Breda

De complexiteit van dit project zit hem in de locatie. Waanzinnig voor de toekomstige bewoners, want hartje centrum in Breda, maar voor ons wat minder handig. We hebben midden in de woonwijk te maken met strikte tijdvakken waarin we materiaal aan mogen leveren en ook de geluidsoverlast moet beperkt blijven.

Geen probleem voor ons, alleen een uitdaging. En een uitdaging die we meer dan graag aan gaan! Samen met vaste samenwerkingspartner BAM Wonen gaat Elkor heel graag aan de slag met dit project!

Gerelateerde cases

Wij helpen u graag. Dat is de kracht van samen!